UYKU ZAMANI GELDİ NE GİYDİRECEĞİM?

07-07-2022 16:43
UYKU ZAMANI GELDİ NE GİYDİRECEĞİM?

UYKU ZAMANI GELDİ NE GİYDİRECEĞİM?

 

Havalar soğuduğunda da ısındığında da ‘’bebeğime ne giydireceğim’’ telaşı alır ebeveynleri.

 

Gece uykularına kıyasla gündüz uykularında kontrolü sağlamak daha kolay.

Peki ya gece uykuları?

Gece uykularından sayısız kez kalkan hatta çocuğunun daha rahat uyuyup uyumadığını, üstünü açıp açmadığını kontrol etmek için alarm kuran anneler bile var.

‘’Üstü açıldı mı?’’

Aslında bu sorunun en güzel cevabı ve çözümü bir uyku tulumu edinmek olabilir çünkü çocuklar örtü/battaniye altında yattığında ve hareket ettiği anda hiçbir örtü sabit kalmaz. Çocukların uykularında çok hareket ettiğini göz önünde bulundurursak bu örtüleri kullanmak ve kontrol etmek çok daha zor bir hal alıyor.

Uyku tulumlarında bu kontrolü sürekli sağlamak zorunda kalmazsınız. Uyku tulumlarını giyilebilir örtüler olarak düşünebilirsiniz ve uyku tulumu kullandığınızda çocuğunuzun üstüne ekstra bir örtü örtmeye gerek yoktur.

Tabi bir diğer önemli unsur ise, uyku tulumu tercihleridir.

Bu tercihleri ilk etapta iki önemli madde olarak ele alırsak, biri tog değeri biri de uyku tulumunun üretildiği kumaştır.

Tog değeri nedir?

En kısa ve anlaşılır yoldan söylemek gerekirse; Tog, bir kıyafetin kalınlığı, modeli ve üretildiği malzeme göz önünde bulundurulduğunda sizi ne kadar sıcak tutacağını bildiren bir değerdir. Kısaca termal direnç ölçüsüdür de diyebiliriz.

Çocuğumun hassas cildi için hangi kumaşı tercih etmem daha doğru?

Elbette uyku tulumunun kumaş seçimlerinde birkaç çeşit karşımıza çıkacaktır. En önemli detaylardan olan kumaş tercihi, çocukların hassas cildine uygun olmalıdır.

Woolnat, uyku tulumlarında organik pamuk seçeneğini de annelere sunuyor.

Çift katlı ve %100 organik pamuktan üretilmiş uyku tulumları onların hassas cildine büyük destek!

Çünkü organik pamuk yumuşacık bir dokuya sahip. Bu yumuşak dokunun aynı zamanda çocukların cildine hava aldırıyor olması da önemli bir avantaj.

Organik pamuk kumaşlarımızın hepsi, Uludağ Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen bazı testlere tabi tutuldu.

Bu testler içerisinde kumaşlarımızın hava geçirgenliği, ısı yalıtkanlığı ve anti bakteriyel özellikleri test edilerek bünyemizde bulunan kumaşların kalitesinin yüksek düzeyde olduğu raporlanmış oldu.

Yıl boyu kullanım sağlayabileceğiniz bütün uyku tulumu modellerimizin en büyük avantajlarından biri de çocuklarınızın üşüme/terleme oranına bağlı olarak içerisine giydireceğiniz giysi katmanlarını çoğaltarak veya azaltarak dengeleme yapabilmenizdir.

Kaliteli uyku için tüm bu gerekli unsurları organik pamuk uyku tulumlarımıza da sığdırdık, modeli ve kesimiyle uzun süreli kullanım sağlayabileceğiniz hem anneler hem de çocukların uyku rutinlerinin vazgeçilmez seçeneklerinden.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.