Ne Giyersen Osun

29-06-2022 15:14
Ne Giyersen Osun

NE GİYERSEN OSUN!

 

En minik halinden itibaren ebeveyn korumasında olan küçükler, şüphesiz ki en hassas tenlere sahipler.

 

Çocuklarını kendi kollarıyla sardıktan sonra en iyi kumaşlara emanet etmek isteyen ebeveynler sahip olduğu değerlilerine, doğduğundan itibaren ‘’iyisini’’ verme kaygısıyla birçok konuya dikkat ederler. Bu ‘’iyisi’’ algısı çocuk yetiştirme döneminde hemen hemen her ebeveyn için farklılık gösterirken, kimi konularda da ebeveynleri ortak paydada buluşturur.

Bu ortak paydaların en önemlisi de bebeğinizin uzun süreler geçirdiği kıyafetleridir. Uzun süreler geçirmekle kalmaz onların ilk anlarından itibaren temas halinde olduğu sayılı unsurlardandır.

 

Her kumaşın kendine özgü özellikleri mevcuttur elbette ama bebeğiniz için en tercih edilebilir olanları hangileri dersiniz?

Öncelikle Merino yünü ele almamız gerekirse; Merino, birçok özelliğe sahip nadir kumaşlardandır. Hep bahsediyoruz ama bir yandan adının yün olmasına rağmen yün ile ilgili hemen hemen tüm algıları yıkan bir dokudur merino. Geleneksel yünlerimizin yapısından tamamen farklı olan incecik yapısıyla yüksek oranda ısı yalıtımı sağlayan merino, ipeksi dokusu sayesinde miniklerinizin tenine zarar vermez, aynı zamanda yün algısının tam aksine sadece kış mevsimlerinde değil merino ile her mevsime uygun olarak giyilebilecek ürünler üretilebilir.

Bir diğer seçenek olarak da organik pamuğu ele alırsak, organik pamuk çocuğunuz için seçebileceğiniz en yumuşak dokulardan biridir.

Peki organik pamuğun nasıl yetiştirildiğini biliyor musunuz?

Organik Pamuk: Gübre veya böcek ilacı gibi sentetik tarım kimyasalları kullanılmadan organik olarak yetiştirilen pamuktur.

 

Minikleri her türlü kimyasaldan korumaya çalışırken elbette ki giysilerinde de onların hassas tenini destekleyecek kumaşlar tercih edilmeli.

 

Miniklerin cilt sağlığına da ayrıca önem veren Woolnat markası olarak, ürün çeşitliliğimizde kullandığımız her kumaşın içeriğine önem verdiğimiz için seçili kumaş çeşitlerini bünyemizde barındırarak miniklerinize en yumuşak ve sağlıklı dokudaki ürünlerimizi üretiyoruz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.