Merino Yün ve Annelerin Yol Arkadaşlığı

01-03-2022 15:09
Merino Yün ve Annelerin Yol Arkadaşlığı

 

 

MERİNO YÜN VE ANNELERİN YOL ARKADAŞLIĞI

 

Anne olmak, tartışmasız ki en özel histir.

Bağışıklık sistemi kadar bebeğin soluduğu hava, cilt sağlığı da annelerin önceliklerinden biri olur.

Tam bu noktada ‘’Merino yün neden tercih edilmeli?’’ konusundan bahsediyor olacağız.

Öncelikle, Merino yün bildiğimiz geleneksel yünden çok farklı bir dokuya sahiptir. Ince yapısına rağmen üst düzey ısı yalıtımı sağlar ve miniklerimizin cildinin çevresinde mikro iklim yaratarak; bir nevi çocuğunuzu koruyucu bir doku içerisinde tutar. Bu doku sayesinde anneler, çocuklarını kanatları altına alacak ve Merino ile bu yolda onları koruyabilecekler!

Merino ile Nasıl Yol Arkadaşlığı Yapacaksınız?

Woolnat markasından, oda ısınıza göre alacağınız (24 derece ve üzeri oda ısıları için tek katlı kollu/kolsuz. 24 derece altındaki oda ısıları için ise çift katlı kollu/kolsuz) uyku tulumlarımızdan ve bunun yanı sıra zıbın, tişört veya uzun kollu üstlerimizden de tercih ederek yola başlayabiliriz.

Merino yün ile, tüm bilinenlerin aksine 4 mevsim kullanılabilen ürünler üretilebilir. Cildin çevresindeki mikro iklim demiştik! Bu mikro iklim sayesinde hava koşulları ne olursa olsun Merino sayesinde mükemmel dengeleme sağlanır. Kış mevsimlerinde soğuk hava dalgası Merinoya çarptığında ısı üreten doğal bir kimyasal reaksiyon oluşturur. Yaz mevsimlerinde ise yüksek oranda nefes alabilirliği sayesinde aşırı ısınmayı önlemek için, gerektiğinde fazla ısıyı açığa çıkarır.

Şimdi yazımızın başında belirttiğimiz gibi ‘’soluduğu hava’’ konusuna gelelim. Yün hassasiyeti veya yün alerjisinin ilerlemesine sebep olabilecek sert kimyasallardan arındırılmıştır. Alerji ve astım gibi rahatsızlıkların başlıca nedenlerinden biri tozdur. Hastalığa genetik olarak engel olmaz tabii ki ama merino, tozu bünyesinde barındırmadığı için miniklerimizin tozu solumasına engel olacaktır.

Tabii ki Merino sadece bu konularla sınırlı değil daha birçok bilgi için ilerleyen zamanlarda buluşuruz.

Her anne, çocuğu için en büyük çabayı verir. Sağlık konusundaki çabanızda en yakın arkadaş olabiliriz!

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.